Bejelentés


Estilia egyedi kézműves munkák


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

 

Kedves Látogató!

________________________________________________________________________________________________

Köszöntelek honlapomon, ahol saját készítésű, a legtöbb esetben saját tervezésű ékszereimet és egyéb kézműves termékeimet tekintheted meg. Amennyiben bármelyik megtetszik, keress meg az estiliacrafts@gmail.com címen, vagy egyszerűen írj üzenetet az oldal alján található "Üzenetküldés" doboz segítségével. Ha szeretnél mindig értesülni az újdonságokról, kedveld Facebook oldalamat.Az alapanyagokról

 

Kedvelt alapanyagaim a kagylók csiszolt héja, üveggyöngy (préselt, roppantott, csiszolt), a fa, bőr, mindenféle zsinórok, ásványok. Sok esetben ezek súlya miatt nem lehet bármit megvalósítani velük (főleg fülbevalók esetében), ezért sokszor műanyag gyöngyökkel kombinálom azokat. Szerencsére ezeket is szépen megmunkálják, díszítik, így sokszor csodásan együtt tudnak "dolgozni".


A fém köztesek, akasztók stb. a fémallergiásoknak problémát jelenthetnek. ÚJDONSÁG: fülbevalóimat kérheted áttetsző szilikon akasztóval, amely biztosan nem irritálja füledet! Illetve akad olyan ékszer is, amely nem tartalmaz semmiféle fémet, ezt mindig külön jelzem.A készletről, egyedi igényekről, a személyes megtekintésről

 

Mivel egyedi ékszereket, termékeket készítek, nem tartok nagy készleteket. Ötletem még rengeteg van, azonban időszűke − és egyéb korlátaim miatt sok (még?) nem öltött testet. A termékeim között néhol találkozhatsz olyannal, amelyet már eladtam/ajándékba készítettem (ezt külön jelzem az adott terméknél), de ha kéred, szívesen elkészítem újra. Típusától függően ugyanolyant vagy hasonlót. Szívesen valósítom meg azonban egyedi elképzeléseidet, ha a honlapon látható termék nem pont az, amire vágysz, csak majdnem. Keress bátran, szívesen elkészítem!

 


Igény esetén igyekszem lehetőséget biztosítani a kiválasztott termék(ek) megtekintésére. Erre Budapesten tudunk sort keríteni, leginkább a 3-as metró vonalán, előzetes megbeszélés után.

 


A megrendelésről, számlázásról, fizetésről

 

Kérlek, ha valami megtetszik és megrendelnéd, vagy kérdésed van, keress meg az estiliacrafts@gmail.com címen. (Ez a honlap webshopként nem üzemel, itt csak a kiválasztásra van lehetőség. Törekszem rá, hogy az elkelt termékeket amint tudom, levegyem a kínálatból, és csak a rendelhető termékek legyenek láthatóak.) Leveledre igyekszem minél hamarabb válaszolni és tisztázni a felmerült kérdéseket. A megrendelésről minden esetben visszaigazolást küldök, ami tartalmazza a banki átutaláshoz szükséges adatokat is. A termék és a postázás díjának beérkezését követően 1-2 munkanapon belül postára adom a terméket a számlával együtt. Lehetőség van utánvétes fizetésre is, azonban ez egy drágább módozat. A vásárolt termékekről minden esetben számlát állítok ki. Amennyiben a postázási névtől, címtől eltérő névre, címre kéred kiállítani a számlát, kérlek, ezt is írásban jelezd. A honlapon bruttó árak szerepelnek, tartalmazzák az előírt 27% áfát.

 


A szállításról

 

Az ékszereket − és ahol indokolt, az egyéb termékeket is buborékos borítékban postázom, minden esetben ajánlott levélként. Csomagolási díj nincs, a postaköltség a következőképpen alakul:

- személyes átvétel: ingyenes;

- postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel: 480 Ft;

- utánvétes kézbesítés: 1 900 Ft.

Arányaiban spórolni tudsz a postaköltségen, ha már most gondolsz egy elkövetkezendő szülinapra, névnapra, vagy ketten összefogtok és együtt rendeltek.Elállás a vásárlástól

 

Ha a megrendelést követően meggondolnád magad, a fizetés előtt bármilyen költség nélkül visszavonhatod a megrendelést, viszont egy e-mailt erről is kérnék. Ha már kézhez kaptad a terméket, és akkor gondolod meg magad, a készhezvételhez viszonyított 8 napon belül visszapostázhatod (ugyanolyan csomagolásban, mint ahogy én küldtem), én pedig visszautalom a teljes vételárat, vagy levásárolhatod a kifizetett összeget. Én azért abban bízom, hogy ilyenre nem kerül sor, ezért igyekeztem a honlapra élethű fotókat feltölteni és minden lényeges információt megosztani.


Kellemes nézelődést, válogatást kívánok!


Estilia (Eszti)

 


Keresőszavak: estilia ékszer divatékszer bizsu gyöngy kagylógyöngy üveggyöngy formagyöngy tekla fagyöngy bőr viaszolt zsinór textil karkötő nyaklánc fülbevaló gyűrű memóriadrót sodrony damil splitter ásványgyöngy egyedi kézműves fűzött makramé textil

 Üzenetküldés
Itt is írhatsz nekem üzenetet!

E-mail címed:
Szöveg:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!